Известие

Collapse
No announcement yet.

термостат behr

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• термостат behr

имам въпрос - понеже ми смениха термостата - бях писал за прегряването, забелязах, че отгоре на стария пише 5В, а на новия пише 7J. И двата са Бер. Моля, кажете ми да не са объркали нещо тези в магазина? сега термостата отваря при по-висока температира - мисля че е около 98С. Като колата е в движение странно достига около 90 и после рязко пада до 80. Каква е тази работа?
    1.6 boxer 103 hp/96 godina

Това става защото термостата работи като достигне 88 или там колкото трябва градуса отваря и пода температурата после затваря и така пак до 88 и продължава така да си работи.
    156 1,8 ТS 99
    Nissan Murano 2005

Comment

Добре де, при мен защо не помръдва от 90 веднъж като ги дигне? Аз го смених преди 2 дни моя и сега си е като по рано - нито нагоре нито надолу - 90. Може би след фейслифта има нещо променено...
      166, 2.4 JTD'00

Comment

Не го гледаш достатъчно често това с охлаждането и загряването става заоколо30 сек
        156 1,8 ТS 99
        Nissan Murano 2005

Comment

Моя сега зимата стои малко над 70 градуса. Даже сега тези дни като е по-студено стои на 70 градуса.
          Alfa Romeo 146 1400 L MEDIO 16V TS '00 - Бивша

Чат за съфорумци: http://clubalfaromeo.walker-bg.info/

Comment

Моята е с нов термостат и стои между 70 и 80 градуса.
            Alfa 145 1.8 T.SPARK 97
            Lancia Libra 1.9 jtd SW

Comment

Първоначално публикувано от Kamen
              Моя сега зимата стои малко над 70 градуса. Даже сега тези дни като е по-студено стои на 70 градуса.
              При мен беше същата работа и ми дигда носта разхода на газта. Та за твоята (защото е същата като мойта) съм почти сигурен че е тръгнал да си ходи. Бер струва 88 лв. .
              166, 2.4 JTD'00

Comment

баща ми купи за ситроена ц5 за 20лв .ама само вътрешното без корпуса който се закрепя към двигателя. този за 88лв само пълнеж ли е или цял със корпус?

Comment

Целия термостат, оставаше и за 88 лв. да ти дадат част от него . Без датчика и скоби трябва отделно, защото оригиналните се чупят
                  166, 2.4 JTD'00

Comment

То корпуса не ми трябва аз ще купя само вътре далаверката която отворя и затваря

Comment

колеги, никой не ми отговори за означенията на термостата Бер. 5В или 7J?
                      1.6 boxer 103 hp/96 godina

Comment

Да ама далавеката вътре не се продава отделно като на другите коли. А е капсулована в корпуса.
                        Alfa Romeo 156 2.4 JTD
                        Fiat Coupe 2.0 16V

Comment

Първоначално публикувано от драго
                          колеги, никой не ми отговори за означенията на термостата Бер. 5В или 7J?
                          Мисля, че това, което е важно е температурата, при която отваря термостата. На новия ми термостат я пишеше на корпуса - 83С. Сравни със стария и ше разбереш дали съответстват
                          166, 2.4 JTD'00

Comment

То корпуса не ми трябва аз ще купя само вътре далаверката която отворя и затваря

Ма то на тебе нищо не ти требе бе, ни "далаверката" ни нищо...

От такива като тебе верни колеги и последователи на форума като купят кола после и берат гайлето сума ти време. Или ти като си купил колата си сменил само ремъка на алтернатора и филтъра за купето. Само тия "далаверки" нали?
                            Приемете факта, че караме скъпи и хубави коли, които се нуждаят от качествена и навременна поддръжка.
                            Alfa Romeo >>> 145 1.7 Boxer ( ex )
                            Audi >>> A4 1.8T quattro ( ex )
                            Служебна >>> tdi

Comment

Първоначално публикувано от qash_qush
                              Приемете факта, че караме скъпи и хубави коли, които се нуждаят от качествена и навременна поддръжка.
                              ти го каза баце.
                              Ex: 146ti, 146JTD, 147JTD, Lexus IS220D, Lexus IS200 Auto, Swift Sport, Subaru Legacy IV
                              Subaru Outback '09 & Alfa Romeo 156 2.4JTD

Comment

Working...
                              X